lunes, 23 de marzo de 2015

Un cambio de dieta reduce un infarto ou un inctus


Algúns países están revisando as súas dietas tradicionais e comezan a recoñecer que non son exactamente as máis saudables. Así, segundo investigación publicada no "American Journal of Clinical Nutrition" aqueles que se adapta a súa dieta diaria para orientacións dietéticas actuais UK podería reducir o risco de ataque cardíaco ou vertedura en ata un terzo.
O estudo realizado polo Kings College London recrutou homes e mulleres saudables de mediana idade, para comparar os efectos sobre factores de risco para a enfermidade cardiovascular dun modelo baseado nas directrices do Reino Unido de saúde en comparación con unha dieta dieta tradicional británico.
Os investigadores avaliaron os factores de risco relacionados coa presión arterial, función vascular e enfermidades cardiovasculares en 162 homes e mulleres que seguiron unha dieta tradicional británica ou adaptados por un período de 12 semanas. Así, as persoas que seguiron a dieta comer peixe gordo modificado unha vez por semana, máis froitas e verduras, substituíu os produtos lácteos ricos en graxa e alternativas á carne con pouca graxa e restrinxiu a inxestión de azucre e sal. Os participantes tiñan que substituír bolos e galletas froitas e noces. Para confirmar seguir esta dieta máis saudable investigadores realizaron rexistros dietéticos e biomarcadores específicos medidos en sangue e na urina.
Os resultados mostraron máis que os que se seguen a unha dieta saudable perdido de 1,3 kg., Mentres o grupo máis "tradicional" gañou 0,6 kg. Tras 12 semanas, resultando nunha diferenza de peso en xeral 1,9 kg entre os dous grupos.; diferenza equivalente no índice de masa corporal (IMC) foi de 0,7 entre os grupos. A circunferencia da cintura foi de 1,7 cm menor no grupo da dieta en comparación co grupo control.

No hay comentarios:

Publicar un comentario